srijeda, 17. kolovoza 2016.

Ako imate problema sa proširenim venama ovo je lijek za vas

Za sve koji imaju proširene vene, predstavljamo ovaj potpuno prirodni lijek. Nadamo se da će vam pomoći.

Prirodna tinktura je lijek koji će vam pomoći ako imate proširene vene.
Za sve one koji imaju problema za proširenim venama, trombozom, slabom cirkulacijom i hemoroidima, jedna prirodna tinktura će vam dobro doći.

U nastavku ćemo opisati kako se priprema ovaj prirodni lijek

Pa krenimo redom. Vrlo jednostavno, pomiješajte suhe biljke sa rakijom. Najbolje u neku veću staklenku, da bi vam sve stalo. Zatim zatvorite staklenku i ostavite da odstoji 30 dana. Za to vrijeme će biljke dosta upiti tečnosti. Morate ih dobro iscijediti. Jer to što je u biljkama je najkvalitetnije. Za cijeđenje koristite gazu, ali vodite računa da vam ne pukne. To je najteži posao kod pripreme ovog napitka. Dobivenu tečnost pretočite u staklenu bocu i čuvajte na hladnom i mračnom mjestu.
Kako se koristi ovaj lijek? Dovoljno je popiti jednu žlicu ovog lijeka, ujutro prije jela. Ako želite možete piti i tri puta tijekom dana ali po malenu žličicu, kako vam više odgovara.
Kako djeluje ova prirodna tinktura?
Ova tinktura je neka vrsta prirodnog Vendoksina. Sastojci koje trave ispuste iz sebe jako dobro djeluju na krvožilni sustav čovjeka. Tinkturu koristite kako je propisano, jer je ipak riječ o alkoholnom napitku.
Sastojci potrebni za pripremu ove tinkture su: 50 grama sušenog lista koprive, 50 grama sušene trave ive, 50 grama sušenog kantariona, 50 grama sušenog nevena i 1 litra lozovače ili neke kvalitetne rakije po vašem izboru.

Nema komentara:

Objavi komentar