srijeda, 6. siječnja 2016.

Prirodni lijek za podizanje imuniteta i dobar rad želuca

Napravite sebi prirodni lijek za jačanje želuca i dobar rad imuniteta. Ukoliko imate smanjenu razinu željeza u krvi a niste ljubitelj crvenog mesa, preporučujemo vam ovaj jednostavni i jako zdrav napitak.

Napitak napravite sami sebi po ljekovitom receptu koji ćemo vam predstaviti. Jako jednostavno, a opet efikasno i zdravo rješenje za one sa slabijim želucem i smanjenom otpornošću organizma.

Recept za lijek slijedi u nastavku

Za pripremu vam je potrebno: pola čaše grožđa, nije bitno dali je crno ili bijelo grožđe, 1 manji krastavac, pola čaše svježeg špinata, pola čaše vode i 2 kivija.
Sastojke ubacite u blender i blendajte dok ne dobijete izjednačenu masu, koja je tekuća i može se piti. Prirodni lijek koji ste dobili popijte dok je svjež. Uvijek pripremite svježi napitak i odmah ga popijte, bez da stoji jer kasnije nije dobar. Najbolje ga je piti ujutro na prazan želudac, pa neka vam dan započne sa čašom zdravog napitka.
Vitamin C koji se nalazi u kiviju pomaže željezu iz špinata da se bolje apsorbira u tijelu. Napitak je pun antioksidansa i vlakana te je višestruko koristan i zdrav za cijeli organizam. Napitak možete piti kada god želite a njegova stalna primjena pomoći će vam da povećate razinu željeza u krvi te da poboljšate imunitet i energiju organizma.
Ako ste alergični ili nemate kivi kao zamjenu možete koristiti naranče!

Nema komentara:

Objavi komentar