srijeda, 6. siječnja 2016.

Prirodni lijek za čišćenje krvnih žila

Očistite krvne sudove uz pomoć sode bikarbone. Samo jedna čašica ove tečnosti uklanja kolesterol iz krvnih žila.

Riješite se lošeg kolesterola i očistite krvne žile pomoću ovog prirodnog lijeka. Popijte napitak svako jutro, a evo i recepta za pripremu.
Sa povišenom masnoćom u krvi ili kolesterolom danas se mnogi bore, većinom zbog brzog načina života, ali i zbog genetske predispozicije. Normalna razina kolesterola je između 4,60 i 6,20 mmol / L, no mnogi izlaze iz granica normale. Da bi očistili svoje krvne žile savjetujemo vam da isprobate ovaj prirodni lijek.

Za pripremu ovog napitka slijedite recept

Ovaj sirup se pokazao vrlo efikasan u skidanju povišenog kolesterola. Za pripremu vam je potrebno 1 kg limuna, 5-6 vezica peršina, 3 litre vode i 1 vrećica sode bikarbone.
Limun najprije operite hladnom vodom, a zatim ga potopite u toplu vodu i u nju dodajte sodu bikarbonu. Ostavite tako da odstoji oko sat vremena. Peršin zajedno sa stabljikom isjeckajte na sitnije komadiće.
Limun zajedno sa korom trebate sitno isjeckati. Peršin i limun stavite u lonac i u njega natočite tri litre vode. Kuhajte na tihoj vatri dok se ne ukuha, nekih 2-3 sata. Kada je skuhano, ocijedite sadržaj. Trebali bi dobiti oko 1,5 litru sirupa.
Ovaj sirup pijte svako jutro, na prazan stomak, a mjera neka vam bude jedna puna čašica za rakiju. Mjera je dovoljna za 15 dana, ako se pije svako jutro.

Nema komentara:

Objavi komentar