petak, 30. rujna 2016.

Hedonizam jača muški organizam

Svuda oko nas vidimo da ljudi jako teško žive, da se muče, da para nema, posla još manje i generalno je teško biti sretan i bezbrižan.

Situacija je tim gora za muškarce jer se logično smatra da oni treba da preuzmu veću odgovornost za financijsku situaciju i da kako sebi tako i svojoj porodici osiguraju materijalna, financijska i ostala sredstva koja će im svima omogućiti bolji i lagodniji život.
Kako mi to živimo na ovom području gdje je prosječna plaća jedva 300-400 eura i to za one koji imaju dovoljno sreće da odbijaju prihode iz bilo kojih izvora, jako je teško opustiti se i istinski uživati u životu, jer razumije se – kriza je.
Ipak, uvijek se može i mora ići naprijed, boriti se za sebe, truditi se da se prihodi povećaju, da se stvori dodatna zarada koja će omogućiti sretniji i više ispunjen način života.
Ukoliko ste već u mogućnosti da kao pravi muškarac udahnete život punim plućima vrijeme je i da zaista iskoristite maksimalno svaki dan koji vam je na raspolaganju, a mi vam dajemo nekoliko lijepih prijedloga sa kojima ne možete pogriješiti:
- Iznajmite dobar auto. Većina muškaraca voli dobre i brze sportske automobile. Počastite sebe bar na jedan dan jednim takvim primjerkom, nagazite papučicu i uživajte u trenutku.
- Idite na masažu. Priuštite sebi bar jednom u mjesec dana jedan vrhunski tretman masaže. Vaše tijelo će vam biti jako zahvalno na tome.
- Zakupite svoj spa i wellness termin. Sve je više u današnje vrijeme raznih kvalitetnih spa i wellness salona. Raspitajte koji se nalaze u vašoj blizini, kontaktirajte ih, saznajte iskustva drugih i zakažite svoj sat ili više pravog uživanja. Zaslužili ste to.
- Krenite u teretani ili na neki sport. Većina muškaraca će se osjećati bolje ukoliko izgledaju bolje građeni, ako se malo nabildaju i slično. Za početak je dovoljno da radite malo vježbe za grudi i ruke, i da se već osjećate bolje i izgledate ljepše.
- Kupite sebi novu garderobu. Vjerojatno postoje stvari koje ste zapazili ali ste se možda suzdržavali da potrošite novac na njih. Sada je pravi trenutak, život je jedan, i pravac vaš omiljeni shopping centar i kupite to za sebe.

Nema komentara:

Objavi komentar