subota, 20. veljače 2016.

Prirodni lijek protiv bolova u kostima i zglobovima

Ovaj recept će vam pomoći da ublažite bolove i ojačate vaše kosti. Ako imate problema sa bolovima u leđima, zglobovima, nogama i vratu, onda svakako isprobajte recept za prirodni lijek koji vam donosimo.

Dovoljno je da zavirite u kuhinjski ormarić i potražite želatinu. Ako je nemate pri ruci, onda skoknite do najbliže trgovine i uzmite vrećicu želatine od 150 grama. U večernjim satima pomiješajte pune dvije žlice želatine, oko 5 g, sa četvrtinom šalice hladne vode i ostavite da prenoći izvan frižidera.

Tako će se želatina pretvoriti u žele, a vi ste dobili jako dobar prirodni lijek

Nakon toga, odnosno ujutro, popijte smjesu tako što ćete je pomiješati sa nečim što vama najbolje odgovara, poput soka, mlijeka ili možda sa toplim čajem.
Želatina pomaže kod bolova u leđima, zglobovima, nogama i vratu. Naime, mnogi ljudi koji su isprobali ovaj prirodni lijek, svjedoče da nakon 7 dana ovog tretmana, imaju znatno poboljšanje zdravstvenog stanja povezanog sa bolovima u kostima i zglobovima.
Tretman bi trebao da traje mjesec dana, i nakon pola godine ponoviti opet. Na ovaj način ćete vratiti prirodno “podmazivanje” zglobova.
Zbog čega je želatina tako dobar za zglobove? Naime, želatina je visoko kvalitetan lijek i pruža širok spektar zdravstvenih prednosti kao što su jačanje zglobova i srca, jačanje metabolizma, poboljšanje mentalnih sposobnosti, tena i još mnogo toga. Želatina će pružiti elastičnost, ojačati tetive i ligamente. Također, ova moćna smjesa će spriječiti osteoporozu i osteoartritis, te će poboljšati kožu i strukturu kose.

Nema komentara:

Objavi komentar