ponedjeljak, 11. siječnja 2016.

Jako dobar napitak za čišćenje bubrega

Naučite kako da sačuvate zdravlje vaših bubrega. Donosimo vam jako dobar recept za prirodni napitak koji će očistiti vaše bubrege.

Bubrezi imaju ulogu pročišćavanja tvari u organizmu, i oni uklone čak i do 2 litre otpadnog materijala i viška vode, što se na kraju izluči iz tijela putem urina.
Previše otrovnih tvari može uzrokovati poremećaje u radu bubrega, mokraćnog sistema i mokraćnog mjehura, zbog čega je jako važno da čuvamo njihovo zdravlje.
Najopasniji neprijatelji bubrega su previše bjelančevina životinjskog porijekla, sol, genetski modificirana hrana, umjetna sladila, gazirana pića, previše mliječnih proizvoda, alkohol, lijekovi i droge, previše kofeina i cigarete, pa se trudite da smanjite njihov unos što više možete.
Sa druge strane, bubrezima jako prija kalij, magnezij, puno čiste vode, svježe voće, povrće i ljekovito bilje.
Ako želite da osigurate što bolji rad svojih bubrega i da očistite svoje tijelo od toksina, pijte što češće ovaj zdrav i hranljiv napitak!

Evo recepta za ovaj napitak koji čisti bubrege

Potrebni sastojci za pripremu ljekovitog napitka su: pola oguljenog limuna, 1 oguljeni kivi, 1 banana, pola vezice svježe sjeckanog peršina i 1 šalica vode.
Priprema napitka je jednostavna: Pomiješajte sve sastojke, dodajte vodu i miksajte u blenderu dok ne dobijete lijepu i glatku smjesu. Ako želite da obogatite ovaj napitak i uz detoks bubrega dobijete i pravu kombinaciju vitamina i minerala, dodajte i pola očišćenog avokada, šaku svježeg špinata ili kelja i 50 g jezgre oraha.
Pijte jednom dnevno, najbolje na prazan želudac i popravite zdravlje na duge staze!

Nema komentara:

Objavi komentar