utorak, 15. prosinca 2015.

Recept za domaći piling protiv celulita

Mnogo žena danas muku muči sa celulitom ili sa strijama. Ovo je recept za prirodni piling koji će vam pomoći da se riješite spomenutih tegoba.

Najučinkovitiji domaći piling od šećera i soli protiv strija i celulita. Kozmetička sredstva koji sadrže abrazivne elemente zovu se piling. Glavna svrha pilinga je uklanjanje nečistoća i mrtvih stanica kože.

Gel protiv celulita napravite sami kod kuće

Piling stimulira cirkulaciju i pridonosi pomlađivanju stanica kože, te nakon pilinga koža postaje veoma glatka. Ovaj piling ne samo da može očistiti vašu kožu, također možete ukloniti strije izazvane celulitom. Piling koji vam predstavljamo, priprema se od šećera i soli a jako je popularan u svijetu. Mnogi svjedoče da je efikasan u borbi protiv strija i celulita.
Za pripremu ovog pilinga trebat će vam: 250 g soli, 250 g šećera i 100-150 ml palminog ulja.
Ako nemate palmino ulje, poslužite se kvalitetnim maslinovim. Morska sol obogaćena jodom i mikro elementima koji pridonose obnovi kože pa je poželjno da koristite ovu vrstu soli.
Upute za pripremu: Da biste dobili gustu smjesu kao pravi gel, dobro promiješajte sve sastojke. Ostavite da odstoji pola sata i zatim još jednom dobro promiješajte. Nakon toga vaš piling je spreman za upotrebu!
Utrljajte na problematičnim dijelovima kože, masirajte kružnim pokretima 2-3 minute. Koristite ovaj piling svake noći prije tuširanja. Nakon pilinga, isperite toplom vodom, zatim nanesite malo hidratantne kreme ili losion za tijelo.
Nakon samo mjesec dana redovne upotrebe primijetit ćete da su strije i celulit postale manje vidljive. Nakon prvih pozitivnih rezultata nemojte zaustaviti tretman. Moguće je gotovo potpuno uklanjanje strija i celulita pomoću ovog svima dostupnog gela.

Nema komentara:

Objavi komentar